Hjemmeside_Cover.png

Skjern Børnehøjskole søger frivillige

  Læs alt om mulighederne for at blive frivillig omkring og på Skjern Børnehøjskole. Vi lever af frivillige, så vi har brug for hjælp! Hvis du vil være med, skal du kontakte Poul eller Morten.

   

  Kom med i styregruppen

  I styregruppen arbejder vi strategisk med udviklingen af Skjern Børnehøjskole. Her tænker vi de store tanker, lægger fremtidsplaner og sørger for at økonomien er i orden. Vi søger folk, der har kompetencer indenfor ledelse, kommunikation, projektstyring, økonomi og fundraising. Vi satser på, at styregruppen mødes 4-6 gange årligt men i opstartsfasen lidt oftere.
  Frem mod sommeren 2019 er der rigtig meget spændende arbejde, da Skjern Børnehøjskole er i sin opstartsfase. Derfor bliver der rigtig mange beslutninger, der skal træffes, og man kan i den grad sætte sit præg på Skjern Børnehøjskole.

  Bliv frivillig underviser

  Som frivillig underviser opfinder, forbereder og afvikler du et kursus i samarbejde med andre. Som udgangspunkt afvikles et kursus for 12 børn, en gang om ugen i 8-10 uger. Kun fantasien sætter grænser for hvad kursets indhold kan være, men vi vil rigtig gerne tilbyde noget indenfor kategorierne | Design | Håndværk | Gastronomi | Teknologi |
  Som frivillig underviser skal du deltage på et kursus, hvor du vil blive indført i Skjern Børnehøjskoles pædagogiske og metodiske tanker. Vi bruger også tid på at udvikle det kursus, som dig og dine medansvarlige har fundet på. Du vil blive en del af et stærkt team, som alle har samme mål - at gøre verden større for de mindste.

  Hjælp til med stort og småt

  Børnehøjskolen er meget afhængige af frivillige, og derfor vil der også være en masse mindre opgaver, man kan hjælpe med. Det kunne f.eks. være at lave mad en aften, bygge et nyt møbel, male en væg, gøre lidt rent eller komme og spille klaver til en fællessamling. Tag endelig kontakt til os, hvis du vil på listen over folk, der af og til gerne vil bidrage med et eller andet. Skriv hvad netop du har lyst til.