10-aftensmad-og-troslounge.jpg

Aftensmad og Troslounge - nyt tiltag for de 25-35 årige

    Alderen er ikke så afgørende når de lidt gamle unge mødes - det er derimod stemningen, samtalen og nærheden. Og så er det jo bare lækkert at starte med at spise sammen, det er både hyggeligt, nemt og uformelt.!

    Det nye koncept Aftensmad og Troslounge startede op i går, men hvad går det egentlig ud på? "Troslounge kan beskrives som en samtale, i en hyggelig atmosfære, hvor ‘tro’ er centrum for snakken, og det er det, vi mødes om den sidste tirsdag i hver måned", siger Morten Ahle som er én af de to igangsættere. "Og så starter vi med at spise sammen. De fleste af os bor alene eller måske to sammen, og det er jo lidt sjovere at lave mad til flere. Samtidig er det bare hyggeligt at starte aftenen med at spise sammen, og nemt at få aftensmaden serveret, når man ikke lige er arrangør." Så det er altså skabelonen for det nye koncept, som er tiltænkt alle interesserede i Skjern området. Medstifteren Benny Holmgaard påpeger iøvrigt, at alderen ikke skal være nogen hindring for interesserede. "Alder er jo bare et tal. Det handler nok mere om, om man føler sig som en på 25 eller 30, og at man synes det der foregår er spændende, end at man lige har den rette alder." 

    Konceptet kører altså én gang om måneden, men derudover kan der arrangeres mere spontane arrangementer, fortæller Benny. "Hvis man får en god idé, eller lige har lyst til at tage af sted sammen med nogen. Det kunne f.eks. være til en koncert, til en gudstjeneste eller i biografen, så er det også meningen, at man kan foreslå det i facebookgruppen. Vi er også et fællesskab, for det kan godt være svært at finde jævnaldrende i en by som Skjern." Facebookgruppen kan findes her: Aftensmad og Troslounge - og vil man gerne vide mere, kan man bare kontakte Morten Ahle - 42 23 08 41.