Tilmelding og medlemskab

  Hvordan tilmelder man sig et kursus på Skjern Børnehøjskole?

  Et kursus på Skjern Børnehøjskole koster 225 kr. for 8 gange, derudover koster et års medlemskab af KFUM og KFUK i Skjern, Astrup og Rækker Mølle 75 kr. Det første man gør, når man skal tilmelde sig et kursus, er at melde sig ind i KFUM og KFUK i Skjern, Astrup og Rækker Mølle. Det koster 75 kr. at blive velkomstmedlem og du bliver medlem ved at følge linket, der er i faktaboksen. Man betaler samtidig med at man opretter sig som medlem.

  Når du er blevet medlem, kan du efterfølgende tilmelde dig kurserne på Skjern Børnehøjskole. Det gør du ligeledes ved at følge linket i faktaboksen. Her betaler man også samtidig med at man tilmelder sig. Når du er endeligt tilmeldt, modtager du en bekræftelsesmail på, at du er optaget på et kursusforløb. Ca. 7 dage før kursusopstart modtager du desuden en mail med de sidste praktiske informationer.

  Fri-pladser

  På Skjern Børnehøjskole kan man søge om fripladser, hvis økonomien ikke rækker til at kunne betale deltagerprisen. Kontakt Poul eller Morten for nærmere info.

   

  Kontakt

  Projektledere

  Poul Smith Baun
  poul.baun.smith@gmail.com

  Morten Ahle
  ahle89@gmail.com
  4223 0841