Kurser i 2020

  Efterårs- og juleværksted kører fra d. 26. oktober til d. 14. december (8 gange). Læs mere nedenfor.

  Oktober - december 2020

  Efterårs- og juleværksted

  Dette kursus henvender sig til alle!! Der vil nemlig være mange forskellige former for værksteder i kursusforløbet. Der vil være konfektværksted, træværksted, julegaveværksted, julepyntværksted, bolsjeværksted - og ja, hvis du har en idé til et sjovt værksted, kan der også blive mulighed for det. Vi skal have det sjovt sammen, og samtidig skal vi producere forskellige ting i "værkstederne".

  Tidligere i 2020

  DIY Blomster

  Er du kreativ og har lyst til at dekorere med blomster, er DIY blomster lige noget for dig.! Det bliver drøn hyggeligt og sjovt at lege med kreativiteten sammen med andre børn. På kurset kan du dekorere med blomster på mange forskellige måder. Vi har alle de materialer du skal bruge. Alt hvad du skal medbringe er dig selv og tøj/forklæde, der kan bruges når kreativiteten blomstrer.

  Snitteværksted (0. - 3. klasse)

  Har du lyst til at se træet forvandle sig i dine hænder fra at være en pind til fx at blive til en knag, en lysestage, en mand, en fløjte eller noget helt andet, så er snittekurset lige noget for dig. På kurset lærer du de basale kniv/snitteregler for derefter at kunne nyde at snitte uden at komme til skade. Du behøver ikke at medbringe din egen kniv, da der vil være mulighed for at låne. Har du din egen kniv, må du også gerne medbringe den.

  Programmering

  Har du nogensinde tænkt over hvorfor en computer gør bestemte ting, når du klikker og trykker på forskellige knapper? På dette kursus vil du lære om de grundlæggende principper indenfor programmering. I vil blive inddelt i mindre grupper og få mulighed for at lege med jeres egen Raspberry Pi, som er en lille computer. Den vil I kunne få til mange forskellige ting, det kunne fx være til at tænde og slukke for et lys. Efterhånden som I bliver bedre bliver opgaverne mere udfordrende, og vi vil prøve at lave nogle simple robotter. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I kan bruge det til. Kurset er tiltænkt nybegyndere.

  kursuskatalog-vinter-2020-pdfHer kan du se det nyeste kursuskatalog