Hjemmeside_Cover.png

Skjern Børnehøjskole

  Skjern Børnehøjskole vil tilbyde kurser og læring til børn i alderen 6-13 år. Vi vil gøre verden større for de mindste. Det skal ske ved at lade børn møde højskoletankerne om fællesskab, dannelse og nysgerrighed på baggrund af et folkekirkeligt ståsted.

  Opstart i efteråret 2019

  Skjern Børnehøjskole forventes at starte med de første kurser i efteråret 2019. Der er meget, der skal gøres inden da, og derfor søger Børnehøjskolen frivillige til at hjælpe med alt lige fra Fundraising og kommunikation til indretning af lokaler og tænke de pædagogiske tanker færdig. To gutter er primus motorer i projektet og de vil meget gerne kontaktes, hvis du har lyst til at hjælpe med noget. Deres kontaktoplysninger er nederst på siden.

  Højskole for børn - hvordan det?

  Det kan måske være svært at forestille sig... men i vores verden, giver det rigtig god mening.! Børn undrer sig, stiller spørgsmål og er nysgerrige ligesom unge og voksne. Vi vil gerne være stedet, hvor børns nysgerrighed pirres, og hvor børn snakker med hinanden og frivillige om livets mange spørgsmål. Vi vil gå meget dialogisk til værks, for vi tror, det er vigtigt, at børn selv sætter ord på deres tanker - og lærer at lytte til andres. 

  Hvordan foregår sådan en dag så?

  Vi forestiller os, at et program for en eftermiddag på Børnehøjskolen kan se nogenlunde sådan her ud:

  15.30 Børnehøjskolen åbner (tid til at hænge ud, spille et spil, spise en snack, snakke med en ny ven)

  16.00 Fællessamling med fællessang, fortælling og filosofi

  16.20 Undervisning på de forskellige kurser

  18.00 Fællesspisning

  18.30 Oprydning

  18.40 Fællessamling med fællessang, fadervor og afslutning på dagen

  18.45 Tak for i dag - vi ses næste gang

   

  Kontakt

  Projektledere

  Poul Smith Baun
  poul.baun.smith@gmail.com

  Morten Ahle
  ahle89@gmail.com
  4223 0841